Muška zdravlje i vellness

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Sa godinama, ostavljajući nas mlada energija. Mi smo umorni, ospali, mnogo manje, i mnogo manje, sve je spremno da Odobri nove teškoće. Imamo problem sa memorijom, ponekad mi pada u depresiju. Lin debljine kose, kao i boju. Mi smo počeli da dobijaju na težini, raste nam u stomak. Naše potrebe, kao i u vezi sa seksom performanse naglo degradira. Pojavljuju se problemi sa spavanjem, mi ćemo početi da se postigne niza bolesti. Starenja može izbeći, kao i da eliminiše postojeće prilagođavanja!

Gospodo, dobro!

Gospodo, dobro!Tokom vekova, težnja ka čoveku je postalo pravljenje napitaka mladih ljudi. Moderni lekovi jedne akcije od postizanje ovog cilja. Hormonski lekovi imaju jedan-od-naturi rezultat na naš organizam. Glavni muški polni hormon testosteron. Visok stepen karakteristično za mladog čoveka, daje osećaj svežine, kvalitet uma, dobru fizičku formu.Kod muškaraca visoka koncentracija testosterona je oko 30 godina života, nakon čega je on počinje da se smanji. U isto vreme se izgrade medicinske znaci nedostatka testosterona. Samo što su starost postoji pad u svoj um, početi da kreirate brojni uslovi, kao što su: visok krvni pritisak, srčani udar, dijabetes, problemi sa erekcijom, kao i u kasnijem životu, osteoporoza, Parkinsonova bolest ili Alchajmerova bolest. Pored smanjenja nivoa testosterona povećava količinu prirodnog masti.

Smanjenje koncentracije testosterona povećanje prirodnog prekomerne težine, pažljivo u vezi sa smanjenjem porcije, samo stavlja, vrhunski holesterola, kao i porast triglicerida, kao i broj vrste dijabetesa. Više od polovine muškaraca u starosti od 40 do 70 godina poremećaja erekcije koje se dešavaju sa godinama sa istovremenim smanjenjem koncentracije testosterona. Problemi sa erekcijom su značajan problem javnog značaja. Progressiruющee sa godinama smanjuje nivo testosterona postepeno od glavnih pravaca aktivnosti čoveka. Šta da se radi, da se od mora, žive ne wyrzuconym na zemlju? Načina da ostanete mladi? Kako da žive nekoliko godina zdravi? Vlasti recept: pravilna ishrana, vežbanje, kao i gormonalnoe tretman. Postoje različite metode terapije endokrini sistem, zajedno sa zahtevima lica različitih. Neki žele da žive mirno u dubokoj dugovečnost, drugi žele da žive dinamično.

Kao stari momak?

Kao stari momakDo sada kao granice školske starost doneta 65 godina, a takođe su tek počeli gormonalьnoe tretman. Ali ako shvatite da je pad u stepen testosterona dolazi tri decenije, a takođe postoji problem kod ljudi u starosti 40-50 godina, moramo da čekamo dok pojedinac je stara koliko i samo onda, da biste sačuvali ostaci ga postići? Može biti, to je mnogo bolje za negu svojoj odličnoj formi i da ga sačuvate u godinama koje dolaze? Pacijenata uz korišćenje hormonske terapije agenata, osećaju implicitno rekonstrukcije kvaliteta života. Brzo povrate svoj prethodni vitalnost, performanse memorije. Njihov intimni život ponovo postaje sjajna. Mi nelogično insulinske terapije endokrinog sistema kod muškaraca.

U isto vreme, mi smo svesni da kod žena to radi pozitivno pored nedostatak dokaza za svoje štete kod muškaraca. U isto vreme, tokom godina mi koristimo gormonalьnoe tretman skoro sva deca. Vitamin D-3, je u širokoj upotrebi, čak i za dojenčad, takođe je hormon! Kao što je testosteron i vitamin D-3 su izvedeni holesterola i varira sa hemijske tačke gledišta, postoji samo jedan pratilac u ringu sterolowym. Zato što je vitamin D-3 aktivira uwapnienie kosti, da se uverite da je testosteron štiti protiv slabljenja kostiju. Testosteron se može uporediti sa kiseonikom. Kiseonik je potreban za sagorevanje – da se održi vatra, sve dok ne izazove požar. Kao što je testosteron je potrebna za održavanje mnogih životnih ciklusa, a takođe nema dokaza da izaziva obrazovanje ćelija raka.

Da Li je medicina-to je odlična ideja?

Da Li je medicina-to je odlična idejaŽelim vam i dalje materijalnog uspeha zvezde, koji rade u ovim paketima, međutim, predlažem vam da je Petar otišao kod lekara … tv ona neće izlečiti. Neka novac dobijen od pojavljivanja u reklami će koristiti u svoju korist. Neka upućen sa zdravstvenog radnika, kao i dobija profesionalnu odluku o metodu lečenja. Vođenje promotivnih zadataka treba da bude zabranjena od strane suda. Na kraju krajeva, prosečna publika oseća, da je samo da odete u apoteku i kupi lek, koji trenutno promoviše na TV-u. U međuvremenu, pogled na probleme prostate sa medicinske tačke gledišta, za mnoge nepoznati izvor pitanja u vezi sa prostatitom. Ne znajući da je uzrok bolesti može biti efikasno rešen? Kupci, koji su do početka lečenja imali medicinski hormonski simptomi agent benigne giperplazii prostate, konstatovano je smanjenje žalbi nakon tretmana.

Par prestanak neposredno skoro kod svih pacijenata, smanjenje częstomoczu veče, a takođe poboljšava cirkulaciju krvi cewkowego više od 50%. U istraživanje i nakon lečenje hormonima jasno izražena atrofija benigne prostatičeskoй giperplazii. Koristeći najnovije napredak medicinske nauke omogućava individu u drugoj polovini ga continuouslies život će biti potpuno besplatno, kao i da se popne visoko i takođe jednom dožive minuta, što sam već isključeni iz moje memorije. S obzirom na ovo pitanje sa medicinske tačke gledišta, procedura starenja je vrsta sindroma prilagođavanja, kako fizičke, tako i psihološki. Oni su povezani sa proizvodnjom zanikaniem hormona, koji dovodi do promene u biologiji našeg tekstila. Praktično u uzrastu od cca. 40 godina došlo je pad intelektualnog zdravlje i smanji fizički rad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *